Politik

Jag har egentligen aldrig funderat på att bli politiker, nog har man väl ibland tänkt att man skulle göra ett bättre jobb än de politiker man ser på tv och i tidningarna, men mer än en tanke har det aldrig varit. Först efter att jag flyttade till Åland 2011 så jag funderat lite mer, men har ändå inte gått från tanke till handling, det tar ju några år innan man kan bli finsk medborgare och sen även ansöka om hembygdsrätt och förra året först så fixade jag så att jag numera kan titulera mig som ålänning.


Plötsligt fick jag en fråga om jag var intresserad av att bli aktiv inom politiken i allmänhet och Liberalerna på Åland i synnerhet och efter lite funderande samt efterforskningar om de olika partierna som finns på Åland så beslutade jag mig för att det var dags att ta klivet från att sitta hemma och bara delge maken mina utmärkta åsikter till att delge världen, eller ja åtminstone Åland.
Så nu i höst ställer jag upp som lagtingskandidat för Liberalerna på Åland.

På den här sidan kan du läsa om vad jag tycker och tänker, samt vad jag vill jobba för om jag skulle bli invald.
Du är varmt välkommen att kommentera och diskutera. Har du en hjärtefråga du anser borde tas upp eller som du vill veta min åsikt om så får du gärna kontakta mig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s